Helaas! Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om alle begeleide bezoeken aan de brouwerij op te schorten. Wanneer ze terug op een veilige manier kunnen doorgaan, zijn jullie meer dan welkom voor een woordje uitleg bij ons traditioneel brouwproces en bijhorende bierdegustaties. Tot binnenkort!

Bezoek brouwerij Cornelissen

Of je nu graag bier drinkt, of geboeid bent in de geschiedenis van onze familiebrouwerij: een bezoek aan onze brouwerij is een absolute aanrader! Daarbij dompelen we je onder in onze brouwprocessen en krijg je een kijker achter de schermen van de bottelarij. Achteraf kan je gezellig napraten in ons belevingscentrum en verschillende bieren degusteren. Schol!

Voor groepen vanaf 10 personen

Je kan de brouwerij in groep bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag op aanvraag. Een rondleiding kost 10€ per persoon. Een gids begeleidt jullie door de brouwerij en geeft uitleg over de verschillende stappen van het brouwproces gedurende ongeveer één uur. Daarna krijgen jullie als afsluiter een degustatie van drie van onze lekkere bieren.

Wil je graag als groep ons komen bezoeken? Neem dan contact op om een afspraak te maken via info@brouwerijcornelissen.be of telefonisch op 089/86 47 11.

Voor individuele bezoekers

Op dit moment kunnen we geen individuele bezoeken inplannen op de brouwerij. Maar je kan wel aansluiten bij geplande groepsrondleidingen. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken: info@brouwerijcornelissen.be of telefonisch op 089/86 47 11.