Het zomert in Opitter!

Tijdens de maanden juli en augustus zal onze degustatietuin uitgebaat worden van donderdag tem zondag. We verwelkomen jullie graag vanaf 14 uur om te proeven van onze ambacht.

Een rondleiding met gids dient op voorhand aangevraagd te worden voor de dagen donderdag, vrijdag en zaterdag en is op deze dagen enkel mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.
Op zondag zal het mogelijk zijn om vrij aan te sluiten. We voorzien 2 tijdsblokken (15u en 16u) waarbij elk uur een rondleiding zal starten.

Wil je zeker zijn van een plekje, dan reserveer je best op voorhand want de plaatsen zijn beperkt.
Reservatie en info via info@brouwerijcornelissen.be.

Een rondleiding met degustatie, zowel op zondag als op de andere dagen, kost €10 per persoon en dient op voorhand afgerekend te worden bij de gids.

JC Zomerbar

Voor groepen vanaf 10 personen

Je kan de brouwerij in groep bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag op aanvraag. Een rondleiding kost 10€ per persoon. Een gids begeleidt jullie door de brouwerij en geeft uitleg over de verschillende stappen van het brouwproces gedurende ongeveer één uur. Daarna krijgen jullie als afsluiter een degustatie van drie van onze lekkere bieren.

Wil je graag als groep ons komen bezoeken? Neem dan contact op om een afspraak te maken via info@brouwerijcornelissen.be of telefonisch op 089/86 47 11.