Herkenrode
Cantor

Wat als een familiebrouwer en familiestoker elkaar ontmoeten?
Dat resulteert in een heerlijke, unieke smakenfusie: de Herkenrode Cantor!

De fusie van bier en Hasseltse graanjenever heeft verrassende en verfijnde resultaten opgeleverd. Door het infuseren van Herkenrode Cister met Fryns Jenever, de Fryns Vieux Système, is een unieke smaakervaring ontstaan die de kruidige, botanische tonen van de jenever combineert met de verfrissende, moutige smaken van het blonde Cister bier. Deze harmonieuze combinatie benadrukt de frisheid van het bier en zorgt voor een extra complexe en verfijnde afdronk.

Herkenrode Cantor

Een unieke smaakervaring

De Abdij van Herkenrode is een gemeenschappelijke bekende van de twee familiebedrijven. In 2008 begon de samenwerking tussen Herkenrode vzw en Brouwerij Cornelissen, wat in 2009 resulteerde in de lancering van de Herkenrode Tripel en Herkenrode Bruin, die inmiddels hun 15-jarig jubileum vieren.

In 2021 werd de samenwerking aangegaan met Fryns Distillery, wat leidde tot de creatie van Herkenrode Sleedoornlikeur en Herkenrode Kruidenelixir. Dit jaar vieren we 165-jarig jubileum van Brouwerij Cornelissen, terwijl ze bij Distillery Fryns hun 135-jarig bestaan vieren. Dat maakt dus dat we gecombineerd 300 jaar aan Limburgs ambachtelijk vakmanschap vieren en dat vormde de perfecte gelegenheid voor een bijzondere lancering: een limited edition Herkenrodebier geïnfuseerd met Hasseltse jenever.

Herkenrode Cantor

Perfect om te delen

Deze Herkenrode Cantor wordt enkel in een 75cl fles gebracht.
Perfect om te delen en te degusteren met familie en vrienden. Zo geniet je intens van dit gezellige moment. Aangezien het om een fris, elegant en verfijnd bier gaat, is het de perfecte partner tijdens de aperitief of als foodpairing bij je favoriete gerecht.

Nieuwsgierig?

Onze bijzondere creatie, de Herkenrode Cantor, is een limited edition. Om dit product extra uniek en betekenisvol te maken, zijn er een aantal flessen genummerd en verpakt in een mooie giftbox. Deze genummerde flessen zullen bij drie verschillende gelegenheden vrijgegeven worden bij geselecteerde ambassadeurs.

Voor meer informatie en verkooppunten in jouw buurt contacteer info@brouwerijcornelissen.be