Opgelet

Beste bezoeker,

Omwille van de coronapademie zijn we helaas genoodzaakt om de bezoeken tijdelijk op te schorten. Hou zeker onze social media in de gaten voor een update wanneer we terug van start kunnen gaan.

Tot binnenkort!

Bezoek brouwerij Cornelissen

Of je nu graag bier drinkt, of geboeid bent in de geschiedenis van onze familiebrouwerij: een bezoek aan onze brouwerij is een absolute aanrader! Daarbij dompelen we je onder in onze brouwprocessen en krijg je een blik achter de schermen van de bottelarij. Achteraf kan je gezellig napraten in ons belevingscentrum en verschillende bieren degusteren. Schol!

Welkom in onze zomerse JC degustatiebar!

Alle vrijdagen in juli en augustus nodigen we u uit in onze pop-up bar in onze binnentuin voor een rondleiding met degustatie. De prijs voor een rondleiding (incl. degustatie van 3 bieren) is €10 per persoon.

  • Van 10.00u tot 12.00u
  • Van 13.00u tot 15.00u
  • Van 15.00u tot 17.00u

Vanaf september zijn er ook op zaterdag rondleidingen:

  • Van 12.00u tot 14.00u
  • Van 14.00u tot 16.00u

Reservatie en info via info@brouwerijcornelissen.be.

JC Zomerbar

Voor groepen vanaf 10 personen

Je kan de brouwerij in groep bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag op aanvraag. Een rondleiding kost 10€ per persoon. Een gids begeleidt jullie door de brouwerij en geeft uitleg over de verschillende stappen van het brouwproces gedurende ongeveer één uur. Daarna krijgen jullie als afsluiter een degustatie van drie van onze lekkere bieren.

Wil je graag als groep ons komen bezoeken? Neem dan contact op om een afspraak te maken via info@brouwerijcornelissen.be of telefonisch op 089/86 47 11.